IMG 9834 BorderMaker

Beste voetbalvrienden/-vriendinnen,

Gezien de actuele situatie omtrent het Coronavirus in Nederland alvast een update omtrent de Zestallencompetitie 2021 in ons mooie park:

Uiteraard volgen wij net als iedereen de situatie in onze gemeente, en nemen wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM als uitgangspunt. De gezondheid staat absoluut voorop.

Vooralsnog hebben wij besloten om zo lang mogelijk te gaan wachten met de inschrijvingen en de organisatie van het toernooi, tot het laatste moment wanneer het echt wel of niet meer kan dit jaar. Ook een editie die later begint, langer doorloopt in de zomer of een aangepaste toernooivorm zijn eventuele opties. Omdat wij ook vernemen dat mensen weer toe zijn aan sportiviteit en saamhorigheid in het "dorpse", mits haalbaar en verantwoord uiteraard.

Ook horen wij graag jullie mening/idee├źn hierover: stuur deze gerust toe per mail en whatsapp!

Daarnaast zullen wij ook het beleid omtrent andere sporten in de buitenlucht -als bijvoorbeeld andere regionale sportverenigingen open mogen en sporten zoals Tennis, Fitness, voetbal, etc. ook weer kunnen- meenemen in het besluit.

Bij vragen kunnen jullie ons contacten, en een update zal bijtijds uiteraard volgen maar dat kan dus even duren dit jaar omdat we zo lang mogelijk willen wachten.

Tot horens, en hopen wij dat het dit jaar in wat voor vorm dan ook wel door kan gaan.

Groet, de Zestallencompetitie Organisatie