aa06032021 buitentraining BorderMaker

We zijn weer begonnen met lesgeven.

Bij een barre temperatuur van 7,2 graden en met een ondersteunend muziekje van ons publiek zijn we deze zaterdag met 14 leerlingen van start gegaan. Het went snel, weer buiten trainen.

Toch kun je je vergissen in hoe luchtig gekleed je moet gaan, of juist teveel aantrekken….Maar de stemming zat er bij ons allemaal goed in en dat is het belangrijkste. Ook valbreken op een grasveld is goed te doen en we zien voor de komende weken alweer tal van mogelijkheden om een afwisselende les jiu jitsu voor de leerlingen ‘uit te rollen’.

We hopen natuurlijk weer snel en als vanouds op de mat te kunnen vallen, maar tot die tijd blijven we goed weer afsmeken bij de weergoden en met plezier buitentrainen.

Budo Yujo is gespecialiseerd in jiu jitsu lessen en eigenlijk leer je drie zelfverdedigingskunsten in één pakket want het judo, karate en aikido zijn ontstaan uit deze meest veelzijdige vorm van Martial Arts.

Wij geven les van jong tot oud, recreatief tot wedstrijdgericht in een hele prettige en sociale leeromgeving.

Voor meer informatie; kijk op onze website www.budoyujo.nl. of bel met onze contactpersoon: Marinus Hamelink, 06-15151619