7363700713388392746 IMG 5880 BorderMaker

Deze week gaan verschillende zaken in de baan weer terug naar het ‘oude normaal’. Zo hebben we al diverse bankjes teruggeplaatst, maar nemen we nu ook de ballenwassers weer in gebruik, gaan de baantoiletten weer open en komen de harken weer in de bunkers. Daarnaast hebben we de recente aanpassingen in de boekingsregels geëvalueerd en gaan we hierin -mede n.a.v. overleg met diverse leden- iets versoepelen. Tevens liggen er nieuwe matten onder het overkapte deel van de driving range en worden ook de kunstgras tees van de par 3 baan deze week vernieuwd.

Harken

De harken liggen weer in de baan en moeten ook weer gebruikt worden. Daarmee vervalt de tijdelijke coronaregel voor bunkers. Het zal even wennen zijn, maar zorg dat de bunker weer netjes is nadat je hem gebruikt hebt.

Boekingsregels

De actievere handhaving van de boekingsregels werkt goed en zorgt ervoor dat er vrijwel geen "no-show-boekingen” meer zijn. Toch waren er leden die met 2 boekingen vooruit lastig een gewenste planning konden maken. Daarom gaan we de komende tijd werken met 3 boekingen vooruit en kunt u (nog steeds) maximaal 2 weken vooruit boeken. Wij denken -ook uit ons overleg met diverse leden- dat iedereen hiermee zijn/haar gewenste planning kan maken. We gaan wel actief de no-shows en last-minute-annuleringen noteren en zullen contact opnemen met golfers waarbij dit te vaak voorkomt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er op onze prachtige baan zoveel mogelijk ruimte is voor alle golfers.

Oranjekoorts?

Laat het zien! Heeft u de Oranjekoorts al te pakken na de spannende overwinning van maandagavond? Voor diegenen die dit ook willen laten zien hebben we zowel korte broeken als polo’s en ja… zelfs schoenen in de juiste kleuren voor de komende periode!! Bezoek dus nu onze golfshop voor een outfit met een Nederlands tintje.

Bedankt voor alle mooie complimenten over de kwaliteit van de baan! Het is genieten geblazen en ouderwets gezellig. Wist u dat als u onbeperkt speelrecht heeft, u gasten tegen een aantrekkelijk introductietarief kunt meenemen naar de baan? We zien jullie graag snel weer!

Het Regthuys Team