IMG 20210626 WA0003

Vandaag om 12.00 uur is #TeamToos van start gegaan.

Het verloopt allemaal volgens schema en ook de komende nacht lopen de deelnemers hun kilometers.

Wil je deze kanjers ook aanmoedigen lees dan de onderstaande route en ga op een mooi plekje staan en laat van je horen en zien!!

Eerst nog even een speciaal woord van dank voor Renata Slagter, Richard Kooijman en Cees van Splunter die zich tijdens de zware uren belangeloos inzetten om het team op de been te houden.

IMG 1601 BorderMaker

Hieronder de route, vind een goede locatie om ons aan te moedigen! We lopen deze route 4x. Omstreeks 12.00, zondag 27 juni, zullen wij weer finishen aan de Westfriesedijk!

Om 12.00 uur zullen wij met het gehele team vertrekken vanaf de Westfriesedijk. Wij gaan de Dorpsstraat van Winkel op, langs het huis van teamlid Miranda en begeleider Richard. Over het Piet Bijhouwerpad, de Populierenstraat in, om over een stukje Bosstraat richting Lutjewinkel te gaan. In Lutjewinkel gaan we linksaf de Mientweg op, langs het huis van teamlid Gerard, en slaan we rechtsaf de Moerbekerweg in. Over Hogebieren komen we door Haringhuizen en gaan we richting Schagen. Over de Haringhuizerweg en naar de Grotewallerweg om een kleine pauze te houden bij McDonalds Schagen, we zijn dan ongeveer een uur onderweg!

Na de kleine pauze gaan we dwars door Schagen lopen via de Regentenstraat, de plek waar onze teamleden Fonda en Vincent wonen, naar de Bernhardstraat en lopen via het fietspad, naast het Regiuscollege, naar het fietstunneltje toe. Door het fietstunneltje gaan we rechtsaf het fietspad op en komen we uit op het industrieterrein de Fok. Over de Zijperweg zullen we Schagen verlaten en lopen we de Schagerweg in Schagerbrug op. Deze lopen we helemaal uit om de Dijkweg te pakken en via de parallelweg, naast de N249, 't Zand te bereiken. Hier aangekomen zijn we ongeveer 2 uur aan het hardlopen.

Route 26 en 27 juni 002

In 't Zand gaan we de vlotbrug over richting Callantsoog. Via de Groteweg gaan we linksaf de Zijperdijk op. Na bijna 2 kilometer gaan we langs Recreatiecentrum De Nollen, het bos van Callantsoog in. Over de Jewelweg naar de Zeeweg en via het fietspad naar de grote parkeerplaats verlaten we Callantsoog, om linksaf de Zuidschinkeldijk op te gaan. De Zuidschinkeldijk loopt over in de Westerduinweg en volgen we tot aan de Spreeuwendijk in Petten. Petten zullen we bereiken na ongeveer 3,5 uur.

In Petten gaan we de Eriksstraat op, waar we langs het huis van teamlid Chris komen. Via de Zijperweg gaan we Petten weer verlaten. Over de Pettemerweg gaan we richting Burgerbrug, via de Westfriese Zeedijk en Selschardijk zullen we de dorpsstraat van Tuitjenhorn bereiken. Over de Sportlaan en de Burgerweg pakken we een piepklein stukje Dirkshorn mee. Via de Zutweg, de Ringvaartweg, de Slootgaardweg en de Waarlandsweg bereiken we Waarland. We zijn dan rond de 4 uur en 3 kwartier onderweg.

In Waarland gaan we over de Kerkweg, waar we de (schoon) ouders van teamleden Thijs en Jacqueline en even verder op de (schoon) ouders van teamleden Annemiek, Fonda en Vincent zullen zien. Via de Veluweweg en de Weelweg verlaten we Waarland en gaan we de Rijdersstraat van 't Veld op. Vanaf de Rijdersstraat gaan we de Koggeweg op richting de Westerweg van Nieuwe Niedorp. Met de Kostverlorenstraat bereiken we Nieuwe Niedorp. Pakken we een stukje Zaagmolenstraat mee om op de Dorpsstraat van Nieuwe Niedorp te komen, waar we langs het huis van teamlid Nick zullen lopen. De Dorpsstraat lopen we uit, richting de Kloosterkerk om via de Oude Provincialeweg naar de Westfriesedijk te gaan. Na ongeveer 6 uur zullen we het eerste rondje gelopen hebben! Deze lopen we 4x! We starten om 12.00, 18.00, 00.00 en 06.00 uur. Omstreeks 12.00 uur zondag 27 juni finishen wij aan de Westfriesedijk!

Groeten #TeamToos