158928395 3910801808986640 4384972081099095456 n 2bb

Na keer op keer uitstellen vanwege de Covid-maatregelen kan Tennisvereniging Barsingerhorn eindelijk de begin dit jaar nieuw aangelegde tennisbanen officieel openen.

TV Barsingerhorn is een 41-jarige kleine maar bruisende tennisvereniging met 110 leden. De vereniging heeft de beschikking over 3 kunstgras tennisbanen en een oergezellige kantine. Er kan het hele jaar door getennist worden. Het is een van de weinige sociale voorzieningen welke het dorp Barsingerhorn nog heeft en waar dorpsgenoten elkaar kunnen treffen. Maar de vereniging is een open club en heeft ook veel leden uit Kolhorn, Schagen e.a. omliggende dorpen. Kortom, iedereen is er welkom. Het tennispark is gelegen aan de Heerenweg 250, achter manege Buceaphalus.

Het tennispark heeft dit jaar een enorme metamorfose ondergaan. De banen zijn voorzien van een nieuwe kunstgrasmat, de hekken erom heen zijn vernieuwd. Ook zijn de windsingel en het tegelwerk rondom het park aangepakt. Jarenlang is hiervoor gespaard door de leden en mede door vele sponsoren, een speciale gift van de Rabobank, een bijdrage van de gemeente Hollands Kroon en niet te vergeten onze vrijwilligers is het gelukt om het tennispark een update te geven.

bord ruud tennis 002

Op zaterdag 25 september willen wij daarom met een speciaal moment de nieuwe banen openen. Ook staan we deze dag stil bij het 40-jarig bestaan van de vereniging. Om 13.30 uur wordt een lint doorgeknipt door ons oudste en jongste spelend lid om de banen officieel te openen. Iedereen die belangstelling heeft is welkom om dit te komen bekijken onder het genot van een drankje en een hapje.

We hopen dat we hiermee nog meer dorpsgenoten uit Barsingerhorn en Kolhorn alsook uit andere omliggende plaatsen enthousiasmeren om te gaan tennissen bij onze vereniging. Natuurlijk zijn ook alle sponsoren van harte welkom en die willen wij dan ook bedanken voor hun bijdrage aan de metamorfose.

40-jarig bestaan

Op deze dag staan we ‘s avonds ook stil bij ons 40-jarig bestaan. Voor huidige en oud leden is er een feestavond die start om 20.00 uur. Met live muziek en natuurlijk een drankje en een hapje.

Als je lid bent of ooit lid bent geweest dan ben je deze avond van harte welkom!

Deze jubileumavond wordt mogelijk gemaakt door onze sponsor Thuisbezorgd.nl.

Toernooi

Daarnaast kunnen we eindelijk, na twee vanwege Covid afgeblazen toernooien, weer een open toernooi organiseren.

Het Installatiebedrijf Oud 17+ dubbel toernooi staat gepland van 6 t/m 17 oktober 2021.

Op www.toernooi.nl is de inschrijving hiervoor inmiddels geopend.