golf 2

Beste golfers,

De mogelijkheden zijn gelukkig weer iets verruimd. Zo kunnen we weer met 4-ballen spelen en hierdoor ook 18 holes inboeken. Daarnaast is de shop weer volledig open en kunt u dus op uw gemak op zoek gaan naar iets passends voor in de winter! De horeca blijft helaas gesloten, maar de take-away blijft uiteraard gewoon open.

4-ballen

Nu er weer 4-ballen mogen spelen hebben we de starttijden omgezet. Kijk dus even goed in E-golf4U wat uw nieuwe tijd is en of we u correct hebben samengevoegd met uw flightgenoten. 9 Holes-reserveringen hebben we ingeschat en proberen om te zetten naar 18 holes voor diegenen waarvan wij verwachten dat zij (eigenlijk) 18 holes willen lopen. Controleer ook dit goed en bel anders even met de receptie. Online staat alles nu weer goed.

Collega's gezocht

Wij zijn (inzet vanaf maart) op zoek naar een goede kok, een horeca-collega en scholieren (vanaf 16 jaar) die een leuke bijbaan zoeken. Mocht u iemand kennen, laat hem/haar dan gerust een open sollicitatie sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zien u graag weer op de baan!

Met sportieve groet,

Het Regthuys Team