IMG 9226 640x480-BorderMaker

Een fantastisch bericht uit Deventer. Daar zijn zaterdag 10 mei vier spelers uit de jeugd van v.v. Winkel derde geworden op het Nederlands Kampioenschap Spelregels!

Een superprestatie die extra glans kreeg doordat Eduard Beets de individuele winnaar werd op dit NK voor junioren tot en met 19 jaar. Eduard mag zich hiermee een jaar lang de beste van Nederland noemen!

In de voorronde werd het team van Laurens, Eduard, Tim en Jonathan knap eerste van West 1 door onder andere regerend landskampioen Con Zelo te verslaan en plaatste zich hier mee voor het NK. Ook Con Zelo mocht in Deventer aantreden als titelverdediger.

Won Winkel in de strijd om de West 1 bokaal nog nipt van Con Zelo, op het NK won de ploeg uit Waarland weer met een minimaal verschil van Winkel en werd tweede. De landskampioen van 2010, v.v. Reutum ging er dit jaar opnieuw met de hoofdprijs vandoor. De top drie hield de winnaars van de overige districten ruim achter zich.

Het scheelde zeer weinig (3 van de 120 juiste antwoorden) en bovenal mogen de mannen trots zijn op deze unieke prestatie! Derde van Nederland!

JD