TAV dronefoto clubnaam jubileumviering juni 22

Prachtig jubileumfeest TAV’80

Perfecte weersomstandigheden, een prachtige fietsroute, fijne activiteiten en bovenal een opperbeste stemming onder de leden en oud-leden die van de partij waren. De veertig-plus jubileumviering van TAV’80 uit ’t Veld afgelopen zondag was in alle opzichten meer dan geslaagd.

Nadat de leden van de atletiekvereniging op de eigen baan en bij het eigen clubhonk op de (drone)foto waren gegaan, volgde een fraaie fietstocht richting en door polder De Zijpe. Halverwege werd opgestoken op een idyllisch plekje midden in de landerijen. Aan de hand van het spelletje ‘petje op, petje af’ kwamen hier historie en tal van feitjes van en over TAV boven water.

Terug in ’t Veld volgde een uitgebreid barbecuefeest, waar met een hapje en een drankje de verhalen steeds sterker en de gelopen persoonlijke records steeds scherper werden.

Al met al mocht de organiserende jubileumcommissie terugkijken op een meer dan geslaagde dag. Het jubileumfeest werd door corona weliswaar twee jaar uitgesteld, het was het wachten meer dan waard.