IMG 9200 640x480-BorderMaker

Op weg naar de NK Beachhandbal in Biddinghuizen op 28 en 29 juni, is HV Niedorp druk bezig met de voorbereiding.

Elke dinsdag en donderdag wordt er door alle meiden fanatiek getraind op ons eigen beachhandbalveld bij de fam. Poland aan de ooievaarsweg. In het weekeinde proberen we zoveel mogelijk toernooien te spelen, om goed beslagen en hopelijk met 3 teams aan het NK deel te nemen. Maar daar stopt het niet mee, om voor de 3e keer het Nederlands Kampioenschap mee naar Nieuwe Niedorp te halen, dient er een maximale voorbereiding te zijn. In de handbalwereld wordt behoorlijk gesproken over onze aanpak, en daardoor kwamen we in contact met de Tilburgse vereniging Camelot, die in 2013 Europees Kampioen beachhandbal zijn geworden, in Umag (Kroatië).

Camelot was zeer geïnteresseerd en is bereid gevonden om zondag 8 juni een beachhandbal demonstratie / clinic aan onze beachhandbal meiden te geven. Het belooft een spektakel te worden, waarbij de spelers van Camelot zullen laten zien welke kunsten zij in huis hebben, zoals ‘vliegertje’, pirouettes, etc., want bij beachhandbal telt een ‘attractief doelpunt voor 2!

Tevens zullen zij onze handbalmeiden instructies en een training geven. Wij nodigen u uit om met zijn allen te komen kijken, wij zorgen voor de faciliteiten, Camelot en onze meiden voor de attractiviteiten en u zult zich de ‘ooohhh’s en aaaahhhh’s’ nog lang heugen!

Plaats:

Beachhandbalveld HV Niedorp – fam. Poland, Ooievaarsweg 12, 1733 NH Nieuwe Niedorp

Tijd:

HV Niedorp D 11.00-12.30u

HV Niedorp C 12.30-14.00u

Wij zien u aanstaande zondag graag!