IMG 0584bb BorderMaker

Vrijdagavond werd de jaarvergadering van de zaalvoetbalvereniging Nieuwe Niedorp gehouden in de Prins Maurits. Tijdens deze vergadering nemen bestuur en leden het afgelopen jaar door. Worden er jubilarissen in het zonnetje en is het een mooie afsluiting van het seizoen. Op deze avond kwam het bericht, dat het nieuwe seizoen drie nieuwe teams kunnen worden bijgeschreven bij de vereniging. Er waren dit keer geen jubilarissen te huldigen, maar er was wel iets heel bijzonders. De oudste sponsor van de zaalvoetbalvereniging Nieuwe Niedorp, was uitgenodigd om even in het zonnetje te worden gezet.

IMG 0566bb BorderMaker

Milo Smak van het gelijknamige loodgietersbedrijf was meteen bereid om de vereniging te ondersteunen. Na zijn overlijden heeft schoonzoon Johan dit voortgezet (ook alweer 20 jaar) en zo te horen zal hij er nog wel de nodige jaren aan gaan plakken. 

In de vergaderruimte waren shirts uit lang vervlogen tijden opgehangen en dit zorgde voor een leuke sfeer.

IMG 0568bb BorderMaker

Ook de spelers van JO15 waren aanwezig bij de vergadering, want deze mannen spelen in het shirt van sponsor Loodgietersbedrijf Smak en dat shirt brengt ze ook geluk, want aan het einde van het seizoen mochten ze zich kampioen noemen.

Sponsors zijn heel belangrijk voor een vereniging en die moet je natuurlijk heel goed blijven koesteren, dat is zeker gelukt bij Loodgietersbedrijf Smak, anders hadden ze het nu nog geen 40 jaar gedaan.