DSC 1183 BorderMaker

Zoals ieder jaar organiseerde Budo Yujo als seizoen afsluiter een strandtraining voor vier bevriende scholen. Dit doen we met karateschool Shintai uit Slootdorp, Jiu jitsuschool Takken/ShiSenDo uit Opperdoes en Jiu Jitsuschool Bushido Verboom uit Alkmaar. Iedere school organiseert een lesblok, tussendoor is er limonade en als hekkensluiter mag iedereen met pak en al het zeewater in. Water was er genoeg op de desbetreffende dag, maar niet in de vorm die we zou graag zouden willen. Geen zonnige luchten en zilte druppels die om je oren vliegen dit jaar maar grijze wolken, een kille 13 graden en héél veel regen.

DSC 1488 BorderMaker

Gelukkig stelde Pieter van karateschool Shintai in Slootdorp zijn dojo én zijn hamburgers ter beschikking waarmee hij de seizoen afsluiting redde. Met een prima opkomst draaide de leerlingen warm met enkele spellen. Meester Frank gaf les in enkele Aikido technieken omdat deze tak van sport door niemand van de aanwezigen beoefend werd. Meester Pieter leerde ons een karate technische benadering bij stokaanvallen.

Dit alles onder het toeziend oog van poes Neko die bijzonder gelukkig was met zoveel aaiende handen en daarom zonder angst de mat op bleef lopen. Hij deed zijn naam eer aan.

Na afloop waren er gebakken hamburgers die er bij iedereen met smaak ingingen en limonade.

DSC 2031 BorderMaker

We hebben een prima seizoen afsluiting gehad en wie weet combineren we volgend jaar de hamburgers wel met een strandtraining en beter weer?

Fijne vakantie iedereen,

Ciska Niemeijer

Budo Yujo is gespecialiseerd in jiu jitsu lessen en eigenlijk leer je drie zelfverdedigingskunsten in één pakket want het judo, karate en aikido zijn ontstaan uit deze meest veelzijdige vorm van Martial Arts. Wij geven les van jong tot oud, recreatief tot wedstrijdgericht in een hele prettige en sociale leeromgeving. Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze website www.budoyujo.nl. Of bel met onze contactpersoon: Marinus Hamelink, 06-15151619