IMG 9885aa BorderMaker

Oproep! Leiding gezocht voor de recreatief turnlessen van SV Sparta

Help ons met de uitdaging leiding te vinden voor onze lessen recreatief turnen!

Het seizoen is ten einde en we gaan de vakantieperiode in. Helaas hebben we leiding die de lessen verzorgde uitgezwaaid.

Na deze periode starten we graag weer op met een vast gezicht voor de groepen.

Ken je iemand of ben je iemand met interesse om 3 a 4 uur in de week groepen van verschillende leeftijden te leren turnen, motorisch verder te ontwikkelen, uit te dagen, te laten lachen, met plezier naar de les te laten komen?

Wij staan ervoor open! Ook als je nog geen ervaring hebt, maar wel ervaring met turnen/gymnastiek of les geven? wij verzorgen je opleiding.

Neem vrijblijvend contact op via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., via de website www.svsparta.nl of een belletje naar 06-23753181.

Bedankt!

Fijne vakantie namens SV Sparta!

Alle sporten zijn inmiddels in zomerreces.

Badminton had met het Jan Vinke toernooi en nog enkele avonden met les voor de competitiespelers en inspanning en gezelligheid voor de recreanten een mooie afsluiter. Streetdance sloot af met een heuse voorstelling in de prins Maurits. Alle jonge talenten hebben met plezier kunnen laten zien wat ze de afgelopen maanden hebben geleerd.

Bij recreatief turnen is de laatste les afscheid genomen van Emma en Kjell, maar hebben alle kids met pannenkoeken en in het bijzijn van ouders/verzorgers, vriendjes en vriendinnetjes, familie en andere bekenden de laatste les gehad.

De dames van conditiefit en dancemix hebben ook een pauze ingelast vanwege het warme weer (grapje), ook zij gaan genieten van hopelijk een mooie en warme zomer.

Namens de leiding (Ellen, Nathalie, Wiljan, Dorien, Monique, Kjell en Emma) en het bestuur (Ilse, Lisa, Marcel, Wiljan en Marcel) een fijne zomervakantie!

Graag tot volgend seizoen

Badminton – Streetdance – Recreatief turnen – Conditiefit – Dancemix

www.svsparta.nl