Foto persbericht Succes G niale Sportdag Hollands Kroonbbb BorderMaker

EEN G-NIALE SPORTDAG OM NIET TE VERGETEN

Zaterdag 21 september stond aangepast sporten centraal in Sportcentrum de Terp tijdens de derde editie van de G-niale Sportdag. Onder leiding van Remon Schoorl, bewegingsagoog bij Team Sportservice Noordkop, maakten 19 enthousiaste deelnemers kennis met verschillende sporten. Van 12:45 uur tot 14:15 uur hadden deelnemers de mogelijkheid om in een leuke en veilige omgeving verschillende sporten uit te proberen. Naast sportieve activiteiten zoals boogschieten, Smartgoals en tafeltennis, verzorgde Advendo een speciaal onderdeel genaamd ‘Special Gym’.

De deelnemers reageerden zeer enthousiast op de gevarieerde sportdag. "Het was een prachtige middag waarin iedereen actief meedeed en de kans kreeg om verschillende sporten te ontdekken”, aldus Remon Schoorl. Aan het eind van de sportdag werden alle deelnemers beloond voor hun inzet. Zo ontving elke deelnemer een welverdiende medaille en een persoonlijk certificaat als aandenken aan deze geslaagde dag.

Aangepast sporten toegankelijker maken

De G-niale Sportdag is een initiatief om aangepast sporten toegankelijker te maken en mensen met een beperking de kans te geven om met plezier te bewegen. Team Sportservice Noordkop kijkt terug op een succesvolle editie en kijkt uit naar de volgende G-niale Sportdag.

Foto: Team Sportservice.