004 002aab BorderMaker

Gratis trainen bij TAV’80 tijdens Loopvember

Atletiekvereniging TAV’80 uit ’t Veld houdt ook dit jaar weer de actie ‘Loopvember’: iedereen die dat wil kan tot het einde van het jaar voor niks en niemendal meetrainen bij vereniging uit ‘t Veld.

Bijvoorbeeld om je optimaal voor te bereiden voor de Snertloop, die op 8 december weer wordt gehouden. Of, omdat het deze donkere avonden gewoon lekker is om op een verlichte baan te trainen: ‘Heb je het licht gezien, dan train je bij TAV’, luidt niet voor niets het credo. Maar als je daglicht prefereert kun je ook terecht: de ‘Loopvembertrainingen’ zijn op dinsdag- en donderdagavond (19.45-21.00 uur) en/of woensdagmorgen 9.00 uur.

De baan is te vinden op sportcentrum VZV (De Kogge) aan de Rijdersstraat in ’t Veld. TAV’80 in ’t Veld is een laagdrempelige vereniging voor een brede groep van (trim)lopers die wekelijks in groepsverband willen trainen. Ieder om zijn of haar eigen reden, zoals trainen voor bepaalde afstanden, conditie onderhouden, veilig op de baan kunnen trainen in de winterperiode, begeleiding als beginnende hardloper of samen in het duin of ‘buitenom’ trainen.

Foto: Janny van der Fluit