IMG 9813 640x480aaaa-BorderMaker

Ons doel, onze missie, is werkelijkheid geworden! Handbalverening Zwaluwen en VV Kaagvogels gaan samenwonen.

Dankzij de geweldige inzet van velen is na lange tijd een prachtig doel bereikt. Hiermee kunnen we samen verder bouwen aan een mooie en duurzame sportieve voorziening in Kolhorn.

En mede dankzij een groot aantal sponsoren (particulier en zakelijk), de Raboton en spontane acties is nu in januari 2015 is eindelijk de begroting rond en kan de sportstichting aan de aannemer de opdracht geven om het nieuwe handbalveld voor HV Zwaluwen aan te leggen op het sportcomplex van VV Kaagvogels.

Uitnodiging

Om het gezamenlijke complex verder te upgraden, en het handbalveld te kunnen voltooien, zijn extra middelen nodig en daarom organiseert de stichting een obligatie-actie.

Wij nodigen u uit om bij de officiële aftrap van deze actie aanwezig te zijn op zaterdag 31 januari a.s..

Vanaf 15.30 uur wordt u feestelijk ontvangen in kantine van VV Kaagvogels uiteraard met een heerlijk hapje en dito drankje.

Om 16.00 uur start het programma en zal de eerste obligatie officieel worden uitgereikt aan voormalig wethouder Jan Steven van Dijk.

Verder geeft de stichting deze middag een korte presentatie over haar plannen en presenteert zij haar nieuwe logo.

Het programma eindigt om 18.00 uur.

Wilt u deelnemen aan de actie dan volgen hier nog een keer in het kort de voorwaarden:

- je kunt deelnemen in de vorm van een obligatielening van € 50,-- per stuk met een rentevergoeding van 2,7 %.

- in 10 jaar tijd betalen wij dit terug, incl rente, via jaarlijkse loting

- indien je als bedrijf of stichting 5 obligaties of meer afneemt en dus € 250,00 of meer als lening voorschiet, mag jouw reclamebord (indien gewenst) 2 jaar lang gratis langs de lijn van het nieuwe handbalveld staan

- de uitgifte vindt plaats via een obligatieregister, waarin elke obligatie op naam wordt gesteld en als zodanig niet overdraagbaar is.

- bij aanmelding/inschrijving ontvang je gelijktijdig de algemene voorwaarden en informatie over de wijze van betaling. Op deze middag is er ook de mogelijkheid tot pinnen.

- uiteraard mag je deze lening ook omzetten in een gift

Wij zien u heel graag op 31 januari as om samen met ons en alle anderen te proosten op het begin van een hele mooie nieuwe samenwerking van VV Kaagvogels en HV Zwaluwen!

Hartelijke groet namens Stichting Sportcomplex Kolhorn