IMG 5296-BorderMaker

Op de sociale media was al te lezen dat Bert Westhoff zich gaat inschrijven voor de 1/8 triathlon van Nieuwe Niedorp.

In zijn agenda staat met rode stift gekalkt: “Inschrijven achtste van Nierup vrijdag 20 februari om 20.00 uur scherp”. Hij zal echt de enige niet zijn die staat te schrapen voor de computer voor de computer op dit tijdstip. Individueel wordt weer gerekend op de deelname van Lida Deen, Marga Leegwater en Koos Stam om zomaar eens wat namen te noemen.

Bij de trio’s is er in ieder geval één trio dat revanche zal willen nemen op de voorgaande editie. Op het laatste moment moest trio “Beter dan vorig jaar” afzeggen vanwege gezinsuitbreiding van de loper van het trio. Dit jaar is het triathloncomité weer in blijde verwachting van de inschrijving van dit trio.

Ook bij de Corsominitriatleten zal een stevige strijd ontbranden tussen verschillende trio’s die men gaat inschrijven. In de wandelgangen is vernomen dat Robert Wijn zich elke zaterdagmorgen staat af te beulen met een kettlebell in het park. Zijn conditie groeit met rasse schreden.

Wil je ook meedoen met de gezelligste triathlon van Nederland? Zorg er dan voor dat je je inschrijft via de website www.triathlonniedorp.nl op vrijdagavond de 20e februari om 20.00 uur. Inschrijven is alleen mogelijk via deze site en de inschrijving is pas definitief na het doen van de Idealbetaling.

Met sportieve groet,

Triathloncomité Nieuwe Niedorp