IMG 2772-BorderMaker

Sinds 1 januari van dit jaar heeft Sandra Barten het beheer van de Niedorphal overgenomen en ook runt ze sinds die tijd Sportcafé Niedorphal.

In de afgelopen acht weken is er al veel actie ondernomen in het gebouw. Zo is de voormalige kantine opgeknapt en is het de nieuwe huiskamer geworden voor de sport(st)ers, die na een partijtje sporten nog even gezellig kunnen napraten in het gezellige Sportcafé. Sandra krijgt ondersteuning van Mart, die op de achtergrond zijn steentje bijdraagt. Er zijn voor de komende tijd nog heel veel plannen, maar die zullen stap voor stap worden uitgevoerd.

De kleuren van het logo van het nieuwe Sportcafé zijn goed uitgekozen, het blauw-wit is van Winkel en het zwart-geel van Nieuwe Niedorp, door het in één logo te verwerken komen de dorpen samen, (misschien een idee voor de toekomst van de sportclubs). De rode kleur van VZV en Kaagvogels komt ook terug in het interieur, dus iedereen kan zich thuis voelen in de Niedorphal. Er komen steeds meer vragen bij Sandra binnen, over het organiseren van kinderfeestjes in de Niedorphal, binnenkort zal daar een speciaal arrangement voor komen.

Wie de zaal een keer wil huren voor een partijtje voetbal, volleybal of andere sportactiviteit kan contact opnemen via 06-46410417 of 06-12868444. Binnenkort zullen wij weer eens een kijkje gaan nemen in de Niedorphal, die bruist van de activiteiten.