Persfoto ondertekening contract RaboPaaspolderloop 640x480

Afgelopen week werd een nieuw 3-jarig sponsorcontract afgesloten tussen het RaboPaaspolderloop Comité en Rabobank Kop van Noord-Holland.

Een contract waaruit vertrouwen naar elkaar spreekt. Want wat is Niedorp op 2e paasdag zonder RaboPaaspolderloop?

Op z’n kop

Tijdens de RaboPaaspolderloop staat het dorp op z’n kop. De allerkleinsten bijten het spits af met een loopje over 250 meter. Vervolgens de 2 kilometer en later volgen de 5 en 10. Het is altijd een heel spektakel met veel toppers en linten recreanten. Behalve hardlopen kan men ook een prachtige wandeling maken van 10 kilometer. Een prachtig evenement waar Rabobank Kop van Noord-Holland graag een bijdrage aan levert.

Aan de keukentafel

Aan de keukentafel aan de Langereis in Nieuwe Niedorp vond de officiële ondertekening plaats. Onder bezieling van voorzitter Willem Bakker vergadert het comité dat gesterkt wordt door vele vrijwilligers. Jan de Dood, directeur Bedrijfsvoering van de Rabobank, was erbij om de ondertekening te bekrachtigen.

Op de foto Willem Bakker van het RaboPaaspolderloop Comité en Jan de Dood van Rabobank Kop van Noord-Holland ondertekenen aan de keukentafel het nieuwe sponsorcontract.

Foto: Jolanda Jacobs