IMG 5311-BorderMaker

De gymles van groep acht van OBS De Snip uit Nieuwe Niedorp stond dinsdagmiddag in het teken van een looptraining.

Ervaren sporters Harry en Cuny gaven deze les, omdat veel leerlingen gaan deelnemen aan de Rabo- Paaspolderloop en niet ongetraind aan de start moeten verschijnen op maandag 6 april a.s., als het evenement gaat plaatsvinden. In de Niedorphal in Winkel werd tijdens deze gymles eerst gestart met een warming-up, waarbij de spieren goed los gemaakt werden, vervolgens werden verschillende oefeningen gedaan, als laatste werden er vele rondjes hard gelopen.

IMG 5250-BorderMaker

Schrijf je alvast in

Vooraf inschrijven via www.paaspolderloop.nl is niet alleen goedkoper, maar maakt het ook makkelijker voor de organisatie.

Afstanden

250 meterloop met Paashaas

Om 10.00 start voor de peuters en kleuters het loopje van 250 meter achter de paashaas aan. Alle deelnemers ontvangen een medaille en een aardigheidje.

IMG 5265-BorderMaker

2 kilometerloop

Om 10.15 start voor de loop over 2 kilometer. De start is op de brug, we gaan de oosterweg in en via het fietspad komen we in de Kostverlorenstraat. Aan het eind gaan we linksaf de Westerweg in. Deze lopen wij uit en gaan linksaf de Dorpsstraat op om vervolgens te finishen bij het Dorpshuis.

IMG 5290-BorderMaker

5 kilometerloop

Om 10.45 start voor de loop over 5 kilometer. Vanaf de start gaan we rechtdoor richting het hoefje, hier gaan we linksaf. Vervolgens gaan we linksaf bij het Bospaadje. Aan het eind van het bospaadje gaan we rechtsaf richting het Dorpshuis. Voor de start / finish gaan we rechtsaf de Oosterweg in. In de Oosterweg gaan we linksaf het weiland in en vervolgen de route langs de afzetting. We gaan over de brug linksaf over het schapendijkje. Aan het eind gaan we linksaf de Westerweg in. Deze lopen wij uit en gaan linksaf de Dorpsstraat op om vervolgens te finishen bij het Dorpshuis.

IMG 5295-BorderMaker

10 kilometerloop (16 jaar en ouder)

Om 11.30 start voor de loop over 10 kilometer. Vanaf de start gaan we rechtdoor richting het hoefje,hier gaan we linksaf. Vervolgens gaan we linksaf bij het Bospaadje. Aan het eind van het bospaadje gaan we rechtsaf richting het Dorpshuis. Voor de start / finish gaan we rechtsaf de Oosterweg in. In de Oosterweg gaan we linksaf het weiland in en vervolgen de route langs de afzetting. We gaan over de brug linksaf over het schapendijkje. Aan het eind gaan we linksaf de Westerweg in. Deze lopen wij uit en gaan linksaf de Dorpsstraat op en passeren het Dorpshuis, om de tweede 5 kilometer te lopen.

IMG 5312-BorderMaker

IMG 5324-BorderMaker