sportzaaldesnip Custom

Sportzaal de Snip te Nieuwe Niedorp opent medio augustus haar nieuwe accommodatie.

Stichting Sportzaal de Snip hoopt, na er hard aan te hebben getrokken, geheel volgens planning half augustus haar nieuwe energieneutrale sportzaal te openen aan Westerhof 14 te Nieuwe Niedorp.

De moderne multifunctionele sportzaal zal niet alleen het onderkomen worden voor de gymnastieklessen van de naastgelegen lagere school de Snip, maar ook van de bestaande gebruikers van de oude, inmiddels gesloopte, gymzaal waaronder sportvereniging Sparta. Waar de oude zaal slechts 160 vierkante meter groot was, is de nieuwe zaal die aan alle moderne eisen voldoet met 308 m2 bijna twee maal zo groot. De zaal is ingericht voor o.a. gymnastiek, turnen, freerunning ,volley-, basket- en korfbal en het trainen en recreatief beoefenen van zaalvoetbal, handbal, badminton en tennis.

Bovendien is op de bovenverdieping ook een kleinere zaal van 80 m2 met berging gerealiseerd met onder andere een acht meter brede spiegelwand, vlakverende vloer en multimedia-installatie waardoor deze bij uitstek geschikt is voor vele dance vormen, verdedigingssporten,ballet en minder ruimte vragende sporten en activiteiten zoals tafeltennis, yoga en koersbal. Ook op de verdieping is ook nog een ruimte ,voorzien van een keukenblok , geschikt voor vergaderingen, workshops en cursussen.

De drie ruimten zijn los van elkaar of gezamenlijk te huur. Na afspraak kan vanaf heden voor nieuwe huurders vanuit de gehele regio de hal worden bezichtigd. Hiervoor kan een mail worden gestuurd naar ; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of een sms met terugbelverzoek naar 06-51781883 Uiteraard zal de accommodatie ook officieel worden geopend op een nader te bepalen datum.

De stichting is te vinden op Facebook met de zoekterm Stichting Sportzaal de Snip.

Foto: Ingezonden