Foto uitreiking cheque Vriendenloterij

De actie die VV Nieuwe Niedorp in april dit jaar heeft gehouden namens de VriendenLoterij heeft een verrassend staartje gekregen: een extra bonus van € 2.000!

Op zondag 27 september werd de cheque persoonlijk overhandigd aan de voorzitter van de sponsorcommissie. VV Nieuwe Niedorp tweede in Nationale Belweken Twee keer per jaar roepen clubs en verenigingen hun achterban op om mee te spelen met de Vriendenloterij tijdens een speciale actie, de Nationale Belweken. VV Nieuwe Niedorp deed dit in april dit jaar met als prachtig resultaat 96 nieuwe vrienden van de Vriendenloterij!

Dit resultaat is ook bij de initiatiefnemer niet onopgemerkt gebleven. Omdat VV Nieuwe Niedorp de vereniging is met het op-een-na-hoogste binnengehaalde bedrag, werd de sponsorcommissie op zondag 27 september verrast met een extra bonus van € 2.000, -. Dit bedrag kwam bovenop het bedrag dat al was opgehaald. Theo Broersen, voorzitter van de sponsorcommissie, nam de cheque natuurlijk graag in ontvangst van de vertegenwoordigster van de Vriendenloterij. “Met deze extra bijdrage kunnen we eerder beginnen met het opknappen van de kleedkamers’, aldus het blije bestuurslid.

Wilt u de vereniging ook steunen?

Bent u lid van de Vriendenloterij, maar speelt u niet mee voor VV Nieuwe Niedorp? Dat kan nog steeds! Het kost u niets extra’s en de vereniging is er heel blij mee. Als u aan de Vriendenloterij doorgeeft dat u wilt aansluiten op de actie van VV Nieuwe Niedorp dan kan dat alsnog. U belt dan met de Ledenservice op het telefoonnummer 0900 - 300 1400 (€ 0,50 per gesprek). Heel hartelijk dank!

Foto: Ingezonden