IMG 6492-BorderMaker

In de nacht van 24 op 25 oktober staat er in zwembad de Wirg in Winkel weer een bijzondere activiteit op het programma.

We gaan dan nachtsporten voor de Spieren voor Spieren actie. Met oud top zwemmer en olympisch kampioen Pieter van den Hoogeband als ambassadeur van deze nationale actie, kunnen wij als zwembad toch niet achterblijven.

Spieren voor Spieren

Dit wordt weer een speciale belevenis! In de nacht van zaterdag op zondag 24 op 25 oktober wordt de klok weer terug gezet naar de wintertijd. Tijdens dit extra uur gaan we in en rond het zwembad sporten voor het goede doel: Spieren voor Spieren. Deelnemers kunnen deze nacht meedoen met een uur trim zwemmen in het binnenbad of een pittige bootcamp buiten.

Van de deelnemers die mee willen doen gaat al het inschrijfgeld en sponsorgeld naar Spieren voor Spieren. Deelname kost 15,= euro per persoon, het liefst nog aangevuld door sponsorgeld. In heel Nederland zal er deze nacht worden gesport op zo’n honderdvijftig locaties.

Klik voor een overzicht van alle nachtsporten of voor opgave op: www.wintertijdchallenge.nl Als je bij ‘zoeken naar’ even de Wirg intikt, zit je gelijk op de goede site voor info of om je op te geven.

IMG 6508-BorderMaker

Om mee te doen met deze nachtelijke sportactiviteit moet je wel een beetje ‘gek’ zijn. Wij kennen onze klanten en hopen daarom op een heleboel deelnemers! Kijk of je vriend, vriendin, familie of buren ook zo ‘gek’ weet te krijgen. Met zijn allen kunnen we dan een mooi bedrag bij elkaar sporten voor de Kinderen met een Spierziekte. Al het sponsorgeld wordt rechtstreeks ingezet om meer onderzoek naar spierziekten mogelijk te maken. Het grote doel is dat in de toekomst minder kinderen zullen overlijden aan een spierziekte.

www.wintertijdchallenge.nl

Zwembad team de Wirg