IMG 9263aa BorderMaker

Wie op de maandagavond tussen 19.00 uur en 20.00 uur in Park de Meet tussen Winkel en Nieuwe Niedorp aanwezig is, ziet ze regelmatig aan het werk.

Een groep die sportief bezig is. Deze groep sportieve mensen staat onder leiding van Tessa Brik, die in een uur tijd de deelnemers vele leuke en goede oefeningen laat doen.

IMG 9293aa BorderMaker

Sporten en bewegen lopen als een rode draad door het leven van Tessa Brik en omdat de natuur ook belangrijk voor haar is, hebben deze trainingen buiten voor haar een absolute meerwaarde, die ze met haar enthousiasme weet over te brengen op de deelnemers.

De droom van Tessa is werkelijkheid geworden, want vanuit haar passie is ze haar eigen praktijk gestart onder de naam Tessa Brik coaching & training.

Vanaf 12 september zal er met een tweede groep gestart worden in Park De Meet, dan is het mogelijk om op maandag of donderdag een training te volgen.

IMG 9318aa BorderMaker

Meer informatie is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kijk op de website of op de Facebookpagina en meld je daar aan.