pl3432879-chinese gebruikte kleding en schoenengroothandel de sportenschoenen van tweede handmensen

Zomerkleren uit de kast, zolder opruimen?

HV Niedorp haalt graag zoveel mogelijk kleding etc. bij u op.

Wij gaan dit bij jullie ophalen op zaterdag 10 november 2018, tussen 10.00 uur en ca. 12.00 uur.

Willen jullie allemaal zoveel mogelijk buren, vrienden, familie, kennissen, etc. vragen om gebruikte kleding voor jullie te verzamelen? Dit kun je doen door te vragen; persoonlijk, telefonisch, email, facebook, Whatsapp, etc., etc.

Het gebied waar HV Niedorp gaat ophalen is alle straten binnen de Langereis, A.C. de Graafweg, het kanaal, de gehele bebouwde kom van Nieuwe Niedorp en de Ooievaarsweg.

Wil je de HV Niedorp steunen, maar woon je buiten ons ophaal gebied, laat het dan even weten. Jullie kunnen dichte zakken met kleding etc. op zaterdag 10 november 2018 vanaf 9.30 uur aan de weg zetten.

Wat mag er allemaal in de zakken?

Kleding, schoenen, alle goederen van textiel (gordijnen, pluche knuffels, etc.), liefst een beetje schoon.

Deze actie is opgezet door Rotary Wieringerland (en komt voort uit de Stichting De Zak van Max), met als doel de sportverenigingen die de kleding etc. ophalen financieel te steunen. De HV Niedorp ontvangt voor elke kilo textiel € 0.35!!!!

De Rotary werkt 100% vrijwillig en zorgt er voor dat de kleding etc. gesorteerd wordt en dan verdeeld wordt onder vluchtelingen en aan mensen in andere gebieden in de wereld, waar deze kleding etc. broodnodig is.

Wij vertrouwen erop dat jullie met zijn allen, deze mooie actie tot een groot succes maken, voor de HV Niedorp én de ontvangers.