IMG 4303aa BorderMaker

Honderden toeschouwers bezochten de derby Winkel - Nieuwe Niedorp op het sportcomplex van v.v. Winkel.

De meeste mensen kwamen te voet of op de fiets, dus van echte parkeerproblemen was geen sprake. Na 20 minuten in de eerste helft viel het eerste doelpunt voor de thuisploeg. Het duurde tot in de tweede helft, voordat de buren langszij kwamen en de stand op 1 - 1 brachten. Snel daarna werd de 2 -1 gemaakt voor Winkel. Uiteindelijk kwam de eindstand op 5 -1 voor Winkel. De drie laatste doelpunten volgden elkaar in snel tempo op.

IMG 4293aa BorderMaker

De sfeer langs de lijn was goed, de supporters van de verschillende partijen mengden zich prima door elkaar. Vooral na afloop werd er nog even nagepraat over de wedstrijd door de beide supportersgroepen. Op 2 april 2017 is de terugwedstrijd en gaan de heren van Winkel 1 op bezoek in Nieuwe Niedorp en waarschijnlijk is het dan ook weer druk langs de lijn.