Screenshot 2016 09 03 at 12.43.01

Ruim 3 maanden geleden stonden we met z’n allen in de startblokken voor de Afsluitdijk Open om historie te gaan schrijven.

Het evenement werd op het laatste moment vanwege weersomstandigheden afgelast. De veiligheid van de deelnemers kon niet meer worden gegarandeerd.

De afgelopen periode hebben wij niet stilgezeten. Er zijn nieuwe ontwikkelingen waar we jullie graag van op de hoogte stellen. Inmiddels hebben we bericht ontvangen van onze verzekeraar. Een gedeelte van de gemaakte kosten voor de realisatie van de Afsluitdijk Open valt onder de dekking van de verzekeraar. Ook onze leveranciers hebben zich soepel opgesteld. Vooruitlopend op een mogelijke nieuwe editie van de Afsluitdijk Open, kunnen wij hierdoor de deelnemers tegemoet komen!

We hebben besloten om geheel onverplicht, deelnemers de kans te geven het volledige inschrijfgeld en gemaakte kosten voor parkeertickets (uitgegeven via de organisatie) en fantickets terug te vragen. Je kunt er ook voor kiezen om je inschrijfgeld op een 50/50 basis te doneren aan de twee goede doelen: Spieren voor Spieren en van Trombosestichting Nederland. Alle extra gelden die deelnemers al bij inschrijving hebben gedaan zijn reeds voor 100% op een 50/50 basis gedoneerd aan beide goede doelen. De besturen/directies van Spieren voor Spieren en van Trombosestichting zijn de deelnemers hier ontzettend dankbaar voor. Zij ontvingen ieder € 3.200,-.

De initiatiefnemers onderzoeken de mogelijkheden voor een eventuele nieuwe editie van de Afsluitdijk Open. Garanties of dat gaat lukken zijn op dit moment niet te geven. Zodra er een positief besluit is over een nieuwe editie, word je hierover geïnformeerd.

Indien je het inschrijfgeld wilt terugvragen of wilt doneren aan het goede doel, klik dan hier.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaand bericht nog vragen hebben, kijk dan bij onze veel gestelde vragen of stuur ons een e-mail.

Foto: Ingezonden