IMG 6870aaa BorderMaker

Jelle Westra uit Schagen gaat op 5 november de Marathon in New York lopen voor KIKA.

Jelle is ook een bekende persoon in onze omgeving, zo is hij regelmatig te vinden in Sportcentrum Winkel om zijn conditie op peil te houden en slaat hij regelmatig een balletje op Golfbaan Regthuys in Winkel.

Voor de 42 kilometer die hij in New York gaat lopen, zoekt Jelle sponsors. Hij heeft voor de komende maanden al een aantal leuke activiteiten bedacht die geld in het laatje gaan brengen voor het goede doel.

Op 18 maart kan iedereen op de fiets klimmen in Sportcentrum Winkel, want daar wordt een Spinning-marathon gehouden voor dit goede doel en op 15 april kan men deelnemen aan een golftoernooi bij Golfbaan Regthuys in Winkel, wie op een andere manier wil bijdragen, kan zich aanmelden voor het Footgolftoernooi op deze dag.

Binnenkort zullen wij nog meer aandacht schenken aan deze komende evenementen. Schrijf in ieder geval 18 maart en 15 april alvast in de agenda.

Op weg naar New York zullen wij Jelle regelmatig even onder de aandacht brengen met zijn activiteiten voor het goede doel. Want naast de activiteiten in onze omgeving staan er ook een aantal op het programma in zijn woonplaats Schagen.

Meer informatie over de Marathon is te vinden op www.runforkikamarathon.nl

Jelle is ook op Facebook te volgen.