VZV A1 B1 en C1 BorderMaker

Maedilon VZV B1:

Zaterdag 8 juli was het de beurt aan de dames van Maedilon VZV B1 om het hele programma voor het NK af te werken i.v.m. het vertrek op zondag van U17 naar Mauritius voor het WK Beach Handball. De poulewedstrijden van B1 waren een lekker begin. De meiden gaven verdedigend geen ruimte weg en blokten menige bal. In de aanval werden de mooiste creaties uitgevoerd. Een lust voor het oog van het publiek. Aangespeelde vliegertjes werden doorgespeeld en vervolgens weer als vliegertje op doel afgemaakt. Ook de mooiste wissels werden gespeeld, om te smullen! Het team dat liet zien dat ze enorm goed op elkaar zijn ingespeeld en elkaar blindelings weten te vinden.

De poule wedstrijden werden vrij gemakkelijk gewonnen. In de halve finale troffen we Borhave. Ook deze wedstrijd werd vol overgave gewonnen. In de finale kwamen we ABH tegen; een team met veel speelsters van het Nederlandse U17. Dat werd een vreselijk spannende wedstrijd. De eerste set verloren we net aan met 16-17. De tweede set was aan onze zijde; 20-19. Daarna shoot outs. Nog veel spannender maar uiteindelijk wisten we deze met winst af te sluiten en zijn we wederom Nederlands Kampioen!

Het team bestaat uit: Trainer/coach Jip van Otterloo, Britt Stammes, Faye Janson, José v.d. Wal, Roos Bakker, Joëlle Wijnker, Lisa Vlug, coach Carola Wijnker, Linde de Ruiter, Mette Henselmans, Lynn Klesser, Iris Hoekenga, Jenny Mooij, Jessy Blom en Nikita Smit.

Maedilon VZV C1

Onder leiding van Karsten Konrad en Carla Vlug begon het toernooi spannend. De eerste wedstrijd tegen Combinatie ’64 werd net aan verloren met shoot outs. De tweede wedstijd werd gewonnen en de derde wedstrijd, tegen ZAP C1 werd gewonnen. In de halve finale tegen Voorwaarts werden beide sets gewonnen. In de finale troffen ze weer Combinatie ’64. Beide sets werden gewonnen en C1 dus ook Nederlands Kampioen.

Maedilon VZV A1

Getraind door Karsten Konrad en gecoached door Ed v.d. Kroon en Patricia Bakker. Zondag heeft Patricia haar dochter Lisanne en de B1 speelsters Anna Buter en Lynn Klesser vergezeld op hun reis naar Mauritius. Alle drie de poule wedstrijden gewonnen en in de halve finale werd ook Hiekka Hauskaa verslagen. In de finale tegen OHC werd uiteindelijk met shoot outs gewonnen!