IMG 2298 640x480 BorderMaker

Wij duiken net als de voorgaande jaren, zes weken lang dagelijks in het zeer grote foto-archief van PeWi's Nieuwspagina en blikken dan even terug met een oud bericht.

Vrijdag 6 juni 2014 kwam er een grote vrachtwagen de Dekkerstraat in Winkel binnen rijden, had de chauffeur de verkeerde afslag genomen?

Nee, want chauffeur Richard zat in zijn nette pak achter het stuur en was op weg naar zijn toekomstige bruid Jolanda. Op deze dag mocht Richard de vrachtwagen van zijn werkgever Action gebruiken voor deze bijzondere gebeurtenis.

Bij aankomst van de opvallende truck liep de hele buurt uit, om even een kijkje te nemen. Na het maken van de foto's op verschillende locaties, was het tijd geworden voor de plechtigheid.

Het bruidspaar Richard en Jolanda zorgde echter tijdens de feestelijke dag voor een enorme stunt.

Na de plechtigheid maakte het stel bekend, dat drie jaar daarvoor stiekem al het echte ja-woord was gegeven, maar men vond het nu tijd geworden voor een feestje voor iedereen.

Het werd een onvergetelijke dag met een feestje tot in de kleine uurtjes. Iedereen trapte in het verhaal, omdat het stel het jaar voorafgaande aan deze bijzonddere gebeurtenis, duidelijk aan het aftellen was naar de grote dag.