DSC 9082 BorderMaker

2e ronde Vaantjescompetitie Budo Yujo

Op zondag 12 november was Budo Yujo met Reno, Tigo, Diana en Janneke aanwezig bij de tweede ronde van de Vaantjescompetitie. Dit keer was dat in Schagen. Reno, Diana en Tigo waren de deelnemers van de eerste ronde. Diana en Tigo mochten als eerste tegen elkaar. Diana was in topvorm en heeft alle vier de wedstrijden gewonnen. Ze wist zelfs twee partijen met een full ippon (volle punten op alle onderdelen) te winnen. Ook Reno was niet te verslaan. Ook hij wist de vier partijen overtuigend te winnen. Ook hij wist een partij met een full ippon te winnen. Tigo zat dus in de poule samen met Diana. Diana was dan ook de enige waar hij niet van wist te winnen. Bij de andere twee partijen wist hij zijn nieuwe geleerde technieken goed in te zetten waardoor hij deze partijen kon winnen.

DSC 9090 BorderMaker

In de tweede ronde mocht Janneke aan de bak en aan de bak dat moest ze. Door de lage opkomst had ze maar een tegenstander. Dit was dan ook een heel ervaren tegenstander die die dag ook haar zwarte vaantje heeft behaald. Uit de wedstrijden bleek dan ook dat de tegenstander meer ervaring had in de wedstrijden. Janneke gaf zich echter niet zonder slag of stoot gewonnen. Ze wist tijdens de wedstrijden steeds meer punten te halen.

DSC 9123 BorderMaker

Al met al hebben we dus hele mooie wedstrijden gezien en kunnen onze deelnemers bijzonder trots zijn op hun resultaat. Wij hebben er van genoten en kijken al uit naar de volgende wedstrijden.

DSC 9169 BorderMaker

Voor meer informatie bezoek onze website:www.budoyujo.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook kunt u bellen met onze contact persoon Marinus Hamelink: 06-15151619