IMG 20210702 WA0000

Wij zijn niet gek, wij zijn een doneeractie:

Al vroeg werden wij geconfronteerd met kanker en vooral met de impact die dit heeft op degenen die het heeft en zijn/haar naasten. Onze moeder stierf op 39 jarige leeftijd aan leukemie na een dappere strijd van 5 jaar. Sindsdien zijn wij meermaals geconfronteerd met het verdriet en de onmacht, die kanker veroorzaakt. Dit zowel in privé als in werksituaties ( Evelien werkt als vpk in Hospice Schagen).

Duidelijk is gelukkig wel dat het onderzoek wat sinds jaar en dag plaatsvind niet voor niets is. De overlevingskansen zijn inmiddels gestegen naar 65%. Er wordt zelfs al gesproken over de mogelijkheid dat kanker een chronische ziekte kan gaan worden en geen dodelijke meer. Wat zou het geweldig zijn als kanker helemaal de wereld uit zou zijn.

IMG 20210709 WA0003 002

Nu wij recent weten dat een vriend van ons voor de tweede keer getroffen is door kanker, konden wij niet langer stil zitten. Dit vraagt om actie, zeker nu door corona veel collectes etc niet door kunnen gaan.

Heel veel geld willen wij ophalen om zodoende het onderzoek naar kanker te ondersteunen. Samen kregen wij Corona er onder, gaat ons dit ook lukken in de strijd tegen kanker?

Wij gaan 8 augustus samen 53 km lopen, een symbolische tocht vanaf het huis van onze vriend naar het hoofdkantoor van de KWF. Natuurlijk vraagt dit inspanning van ons maar dit staat in schril contrast met de inspanning die vele kankerpatienten dag in, dag uit leveren..

Wij gaan ervoor, zorgt u voor onze vleugels? Wij hopen op 8 augustus een topbedrag te kunnen overhandigen aan het KWF.

Wij rekenen op u!!!

Liefs,

Johan Bruijn en Evelien Plak-Bruijn