20211015 114705 002aa BorderMaker

Vandaag kwamen wij terecht bij Bas, hij is namelijk de Abraham van vandaag. Gelukkig voor hem stond ondergetekende niet zo vroeg voor de deur, want zijn oogjes waren nog klein, tja dat krijg je als je laatste vrienden pas om vijf uur in de morgen naar huis gaan. Bas is trouwens zelf ook niet vies van een feestje en dan doet hij ook meestal het licht uit. Volgens zijn vrienden wilde hij er eigenlijk niets van weten, toch vond hij het wel erg leuk dat hij op de foto werd gezet.

Zijn vrienden hadden Bas er glad voor over, want als erkend rookworstmaker en binnenkort met een zeer mooie grote nieuwe rokerij, vonden zijn vrienden het nodig om 50 echte Hema-rookworsten in de tuin op te hangen, tja dan raak je een gevoelige snaar bij Bas.

De echte rookworsten van Bas vinden altijd gretig aftrek bij de inwoners en leden van de 8-oktobervereniging in Alkmaar, waar hij ook een zaak heeft.

De slager die ook regelmatig even een balletje slaat op de Winkeler Golfbaan ziet dit als een leuk uitje tussen zijn drukke werkzaamheden door.

Bas van harte en nog vele jaren in goede gezondheid.