20170809 194321 BorderMaker

Van vrijdag 12 augustus tot en met zondag 14 augustus staat de overbekende zweefmolen van Kermisbedrijf Kramer weer in Winkel.

Door een mooie samenwerking tussen Kermisbedrijf Kramer en PeWi’s Nieuwspagina is het ook dit jaar mogelijk om met korting te zweven in dat weekend.

Vanaf maandag 8 augustus zullen wij de kortingsbon online zetten op deze Nieuwspagina.

 

In het september-nummer van PeWi´s Nieuwsblad zijn ook allemaal kortingsbonnen te vinden, die te gebruiken zijn op de kermis tijdens het Bloemencorso in Winkel op zondag 25 september a.s..

Zorg dus dat je het blad in de bus krijgt!!

 

Abonnement:

Wie een jaar lang elke maand PeWi’s Nieuwsblad in de bus wil ontvangen (11 x per jaar), moet er even wat voor doen. Maak € 12,50 over op Bankrekeningnummer: NL82RABO0148795609 t.n.v. P.J. Wittekoek. Onder vermelding van naam en adres. Dan komt het eerstvolgende nummer automatisch in de bus. Voor het eerder genoemde bedrag geniet je een jaar lang van PeWi's nieuwsblad.

Dit tarief is van toepassing voor het normale bezorggebied (De voormalige gemeente Niedorp).

Buiten Winkel, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, Barsingerhorn, Kolhorn, Moerbeek en Haringhuizen zijn andere tarieven van toepassing.

Meer informatie hierover is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.