20221118 121648 002aa BorderMaker

Vandaag kwamen wij terecht bij Sarah Bianca. Aangezien Bianca altijd wel in is voor een beetje gekkigheid werd de eerste foto in dit bericht op een speciale manier genomen, natuurlijk had Bianca er geen problemen mee om op de foto gezet te worden.

In de nacht werd ze al toegezongen door een grote groep mensen, dus toen ging de feestdag van start voor haar. Natuurlijk ging ondergetekende ook even bij haar langs en dat bleef niet bij een praatje in de tuin, want tijdens een "bakkie" kwamen de mooiste verhalen uit het verleden naar boven en zo vloog de tijd voorbij en waren er zomaar twee uur om, gelukkig had ik er al een beetje rekening mee gehouden in mijn agenda.

20221118 121918 002aa BorderMaker

Want als Bianca en ondergetekende aan de praat raken, zijn wij meestal niet snel klaar en komen de mooiste verhalen uit het verleden naar voren en zo rol je vanzelf van het ene in het andere verhaal.

Bianca is ook echt een Spreeuw en weet enorm veel van haar dorp, zo gingen wij in onze gesprekken terug naar de jaren zeventig en tachtig, waar het uitgaansleven en natuurlijk het Corso uitgebreid aan bod kwamen, tussendoor werd de tijd van Radio GaGa besproken, voor de mensen die dit hebben meegemaakt is dit duidelijke taal.

20221118 121956 002aa BorderMaker

Wij kunnen nog wel een heel verhaal gaan neerschrijven, maar dan heb ik ruimte tekort, trouwens al die gekke uitbundige verhalen mogen toch niet online worden gezet en daarom laten wij het hierbij.

Bianca wij hebben op deze vrijdagmorgen mooi gezeten samen en ik wens je nog vele jaren in goede gezondheid en alle goeds voor de toekomst.