Pagina 31 32 33 34 Kermis zweefmolen Krameraa BorderMaker

Deze maand is de 87e editie van PeWi's Nieuwsblad verschenen.

Het blad bevat naast leuke artikelen, deze keer ook weer kortingsbonnen voor een aantal kermisattracties, die te vinden zijn op de kermis, die tijdens het Bloemencorso in Winkel op zondag 24 september gaat plaatsvinden. Ook is er een kortingsbon te vinden van de Oliebollenkraam, die op 16 en 17 september tijdens de Floralia in Nieuwe Niedorp staat.

Maak er gebruik van als abonnee, want het zijn dit jaar extra scherpe acties.

Nog geen abonnee?

Meld je dan vandaag nog aan, dan komt nummer 87 met de kortingsbonnen ook nog in de bus.

 

Abonnement:

Wie een jaar lang elke maand PeWi’s Nieuwsblad in de bus wil ontvangen (11 x per jaar), moet er even wat voor doen. Maak € 12,50 over op Bankrekeningnummer: NL82RABO0148795609 t.n.v. P.J. Wittekoek. Onder vermelding van naam en adres. Dan komt het eerstvolgende nummer automatisch in de bus. Voor het eerder genoemde bedrag geniet je een jaar lang van PeWi's nieuwsblad.

Dit tarief is van toepassing voor het normale bezorggebied (De voormalige gemeente Niedorp).

Buiten Winkel, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, Barsingerhorn, Kolhorn, Moerbeek, ´t Veld, Zijdewind en Haringhuizen zijn andere tarieven van toepassing.

Meer informatie hierover is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.