Pagina 52 53bnjnj BorderMaker

Bij het noemen van de naam Nicole Kovacs, gaan er niet bij iedereen bellen rinkelen, maar als de naam Marie daarnaast wordt genoemd, weet iedereen over wie het gaat.

Marie is dan ook niet te missen, ze is namelijk nogal luidruchtig.

Marie is het alter ego van Nicole.

Zodra ze een pruik opzet en wat gekke opvallende kleren aantrekt is Nicole helemaal in haar element.

Zo’n 15 jaar geleden ongeveer vroeg iemand of ze iets leuks op een verjaardag wilde doen en dat gebeurde, het bleek zo’n succes, dat ze steeds weer werd gevraagd en toen kwam het punt om haar eigen bedrijf te starten, waarbij ze gelegenheidstheater ging brengen op locatie.

Nicole komt van oorsprong uit de Jordaan in Amsterdam en doet alles zelfstandig, ze schrijft zelf haar stukken en ook tijdens optredens doet ze alles alleen. Ze heeft optredens door heel Nederland als Marie Louise Assendelft La Pierre van Wijk, maar ook als Marie van de wc, waar ze tijdens grote evenementen de toiletten schoon weet te houden en ondertussen de hele tijd een act opvoert.

Nicole woont voor de helft van het jaar in Nederland en het andere deel van het jaar in Hongarije, waar ze ook een huis heeft en ook een sociaal leven.

Ze verricht er vrijwilligerswerk bij zorgboerderij Janka Tanya. De zorgboerderij wordt beheerd door een Nederlandse vrouw en een Hongaarse vrouw. Ze kunnen de eindjes net een beetje aan elkaar knopen ne het is zeker geen vetpot.

Aangezien het grote grasveld rondom het pand met een gewone maaimachine moet worden gedaan, heeft Nicole alias Marie het idee opgevat, om te gaan sparen voor een echte zitmaaier.

Om geld in te zamelen zal Nicole in de rol van Marie twee maal gaan optreden in Nederland in Dorpshuis ’t Zwaantje in Veenhuizen, die ook belangeloos beschikbaar wordt gesteld, om maar zoveel mogelijk geld binnen te krijgen voor dit goede doel.

Op vrijdag 5 april Is de “Gouwe Pleeborstelshow” te bekijken en op zaterdag 8 juni “Marie laat alles hangen”. Aanvang 20.00 uur

Het zijn hilarische shows, waar veel te lachen valt.

Wat is er dan mooier, om lekker te lachen en een bedrag te schenken aan het goede doel.

Kaarten bestellen is mogelijk via telefoonnummer: 06-25465796

Een kaartje kost slechts € 10,=

Let op! Vol is Vol!!!