IMG 9826 640x480 BorderMaker

UPDATE: Heb je zaterdag 25 mei niets te doen en wil je dit evenement van dichtbij meebeleven? Geef je dan op als vrijwillig(ster) voor zeer uiteenlopende klusjes, van broodjes smeren tot het helpen met het opzetten van een helm bij een passagier.

Aanmelden is mogelijk via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting 2Wheels4Wings is verheugd om de aankomende Appierun 2024 aan te kondigen, een bijzonder evenement dat dit jaar van start gaat in het pittoreske Winkel, Noord-Holland. De Appierun, het grootste jaarlijkse evenement van de stichting, staat gepland voor zaterdag 25 mei.

Opgericht in 2006 met een nobel doel voor ogen, organiseert Stichting 2Wheels4Wings motortoertochten voor gehandicapte kinderen, bejaarden en ernstig zieke mensen. Wat begon als een inspirerend idee dat voorzitter Albert van Duijn in 2004 uit Belgiƫ meebracht, is uitgegroeid tot een professionele organisatie met enthousiaste vrijwilligers.

De Appierun trekt jaarlijks 100 tot 150 enthousiaste motorrijders, Trikers en zijspannen die deelnemen aan deze bijzondere rit. Wat de Appierun uniek maakt, is het toevoegen van speciale elementen aan de dag. In voorgaande jaren hebben de deelnemers onder andere een rondje op het circuit van Zandvoort kunnen ervaren en langs de vijfde baan op Schiphol mogen rijden, met landende vliegtuigen als indrukwekkend decor.

Het hoogtepunt van de Appierun 2024 belooft net zo speciaal te worden, met Winkel, NoordHolland als startpunt. De route zal pittoreske landschappen doorkruisen en deelnemers een onvergetelijke ervaring bieden.

Stichting 2Wheels4Wings nodigt motorrijders en mensen met een verstandelijke beperking uit om deel te nemen aan de Appierun 2024. Het belooft een prachtige dag met veel lol te worden.

Bezoek onze website voor meer informatie en blijf op de hoogte van updates over het evenement.