Teamfoto met WvhJ nominee 2024 BorderMaker

Knibble voor de 4e keer op rij genomineerd voor Website van het Jaar

Stemmen op Knibble doe je via deze link

Knibble, de vergelijkingswebsite uit Nieuwe Niedorp die al negen jaar consumenten helpt bij het vinden van de beste deals, is trots te kunnen melden dat het opnieuw is genomineerd voor de titel "Website van het Jaar" in de categorie "Vergelijking"!

Sinds de oprichting is Knibble uitgegroeid tot een vertrouwde plek voor consumenten die op zoek zijn naar eerlijke en actuele prijsinformatie. De website maakt het voor gebruikers eenvoudig om de voordeligste aanbiedingen te vinden en brengt helderheid in het steeds veranderende aanbod van webshops.

Het team van Knibble bestaat uit enthousiaste medewerkers met verschillende specialisaties, die zich dagelijks inzetten om de website te verbeteren en de gebruikservaring te optimaliseren. Ondanks de groei van het bedrijf blijft de missie onveranderd: consumenten voorzien van duidelijke inzichten in prijzen en producten, zodat ze makkelijk de beste keuzes kunnen maken.

De nominatie voor "Website van het Jaar" is een mooie erkenning voor het harde werk van het team en de trouwe steun van de gebruikers. Knibble roept iedereen op om te stemmen via deze link. Het kost slechts enkele seconden en stemmers maken direct kans op leuke prijzen, zoals een fatbike, airfryers, een e-reader, fashion cheques en wellness bonnen – allemaal beschikbaar gesteld door de organisatie van de verkiezing.