20200629 1308120 002aa BorderMaker

In de afgelopen dagen is veel in de nachtelijke uren gewerkt om de bezorging van de 78e editie van PeWi's Nieuwsblad op tijd klaar te hebben. Ook bij daglicht kon u ondergetekende trouwens tegenkomen tijdens de bezorgronde.

De bezorging is klaar en er is ook al weer een begin gemaakt met het laatste nummer van dit jaar, die zo rond 10 december zal verschijnen.

Wie niets wil missen, neemt vandaag nog een abonnement. Wil je het november-nummer van 2022 ook nog in de bus krijgen? Regel het dan voor 20 november a.s. (Zolang de voorraad strekt).

Abonnement:

Wie een jaar lang elke maand PeWi’s Nieuwsblad in de bus wil ontvangen, moet er even wat voor doen. Maak € 12,50 over op Bankrekeningnummer: NL82RABO0148795609 t.n.v. P.J. Wittekoek. Onder vermelding van naam en adres. Dan komt het eerstvolgende nummer automatisch in de bus. Voor het eerder genoemde bedrag geniet je een jaar lang van PeWi's nieuwsblad.

Dit tarief is van toepassing voor het normale bezorggebied (De voormalige gemeente Niedorp).

Buiten Winkel, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, Barsingerhorn, Kolhorn, Moerbeek en Haringhuizen zijn andere tarieven van toepassing.

Meer informatie hierover is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.