001 Peter BorderMaker

P. de Maaijer Maai & Groenvoorziening uit Winkel

Peter de Maaijer heeft al heel veel leuke reacties mogen ontvangen op zijn nominatie voor de ondernemer van het jaar. Peter is al vanaf 2005 lid van de Bedrijvengroep en mist bijna geen bijeenkomst van deze groep ondernemers. Door zijn achternaam weten de meeste mensen meestal wat voor werk hij verricht. Naast het maaien en de groenvoorziening, maakt Peter in de winterperiode heel veel uren in de nachtelijke uren tijdens het zout strooien.

Deze ondernemer staat met beide benen op de grond en wist in de moeilijke tijden (crisis) toch het hoofd boven water te houden, door van de nood een deugd te maken en was nooit te beroerd om een mindere klus aan te pakken. Hij heeft zijn hele leven heel hard gewerkt en bouwde een prachtig netwerk op, waar hij later weer profijt van had, als er klussen werden aangeboden. Door de manier van werken kunnen er zomaar heel wat stemmen in de richting van Peter gaan, want daarin is hij onderscheidend.

De toekomst ziet er voor Peter rooskleurig uit, hij heeft geen opvolgers, toch zal hij na zijn pensioen gerechtigde leeftijd niet zo snel stoppen met werken, maar het langzaam gaan afbouwen en meer tijd gaan vrijmaken voor leuke uitstapjes. Als Peter een hoogtepunt mag noemen in zijn werkzame leven, dan is het wel het in gereedheid brengen van het gras voor de wedstrijd van AZ tegen een regio-selectie tijdens het jubileum van v.v. Nieuwe Niedorp.

Naar de website

Naar de stembus