001 Lourisbb BorderMaker

Autobedrijf Strijder uit Kolhorn

Louris Strijder van het gelijknamige autobedrijf uit Kolhorn, mocht de eerste felicitaties voor zijn nominatie voor de verkiezing van de Ondernemer van het jaar reeds op de bijeenkomst van de Bedrijvengroep in ontvangst nemen, waar de genomineerde bedrijven bekend werden gemaakt. Louris heeft al heel veel ervaring opgedaan in de auto-branche en door een zeer goede mond op mondreclame heeft hij in zeer korte tijd een mooie klantenkring weten op te bouwen.

Tijdens de werkzaamheden die aan een auto moeten worden verricht is er altijd telefonisch contact met de klant, ook als het gaat om kleine onderdelen, want als de klant dan komt om de auto op te halen zijn ze al op de hoogte van de kosten en komt men niet voor verrassingen te staan. Louris heeft een hecht team mensen om hem heen, die altijd voor hem klaar staan op zakelijk gebied.

Deze sociale ondernemer gunt de andere genomineerde bedrijven ook de eerste prijs, maar hij wil toch even benoemen dat Autobedrijf Strijder zich onderscheid door een zeer persoonlijk contact, de goede kwaliteit en service en het meteen oplossen van problemen. In de moeilijke periode wist hij ook het hoofd boven water te houden. In de toekomst hoopt het bedrijf door te groeien naar een onderneming met een aantal monteurs op dezelfde locatie met dezelfde kwaliteit en service als nu al het geval is.

Naar de website

Naar de Facebookpagina

Naar de stembus