levensloopbestendig taats 2 BorderMaker

Een levensloopbestendige woning die twee werelden samenbrengt

Met een uniek ontwerp van Taats ligt deze moderne woning net iets hoger dan het omliggende landschap. Dit hoogteverschil is optimaal benut, met een kelder aan de voorzijde waar een auto geparkeerd kan worden en die daglicht binnenlaat. Aan de achterkant bevindt zich een verhoogd terras, perfect voor een prachtig uitzicht over het polderlandschap.

Vrijstaande woning 1bbb

De woning heeft vier verdiepingen: de kelder, de begane grond, en een eerste en tweede verdieping. Door ruimte te reserveren voor een lift in het trappenhuis, kun je eenvoudig alle verdiepingen blijven gebruiken, wat de woning volledig levensloopbestendig maakt. Het ruime dakterras op de eerste verdieping biedt een prachtig uitzicht vanuit de slaapkamer.

levensloopbestendig taats 1 BorderMaker

Aan de buitenkant is gekozen voor een typisch zadeldak en een warme gemĂȘleerde grijze baksteen met grote glasvlakken, wat de woning een eigentijdse uitstraling geeft. De sobere detaillering en moderne uitwerking passen perfect in het West-Friese landschap. Daarnaast voldoet de woning aan de BENG-norm, waardoor hij bijna energieneutraal is.

Wilt u meer weten over deze levensloopbestendige woning? Klik dan hier.