wellness taats architecten

Wellness in Koedijk

Deze stolp in Koedijk wordt uitgebreid met een moderne Wellness ruimte met een sauna en douchebad, en een riante tuin met zwemvijver. Het nieuwe gebouw, strak vormgegeven voor contrast met de stolp, zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

wellness taats architecten2

Binnen wordt een grote vide en een lichtstraat toegevoegd voor veel daglicht. Er is gekozen voor frisse kleuren binnen en warme materialen buiten, met hout en betonstuc voor een rustgevende uitstraling. Deze materialen komen ook terug in de zwemvijver.

wellness taats architecten1

Een glazen doorgang verbindt het Wellnessgebouw met de stolp, waarbij houten lamellen voor privacy zorgen. Aan de stolp komt nog een kleine uitbreiding met een strak ontwerp en veel glas.

Meer zien van dit project van Taats Architecten kan via deze link