hal 640x480

Wij feliciteren Thijs Sepers, Robert Jan van Doorn en het hele team van TS Visuals met het behalen van de European Sign Award. De prijs werd deze week uitgereikt in Keulen.

In november 2014 was de eerste prijs van de Sign+ Award 2014 voor het project ‘Markthal Rotterdam’ ook al voor TS Visuals, het bedrijf werd toen uitgeroepen tot overall winnaar.

De ondernememing TS Visuals dat ooit begonnen is op de slaapkamer van Thijs Sepers in Nieuwe Niedorp, heeft vorig jaar prachtig project afgerond.

Na de "slaapkamertijd" was het bedrijf te vinden in een pand in Nieuwe Niedorp en later in Winkel op het Winkelerzand. Door de groei van het bedrijf heeft men nu al weer een tijdje een prachtig pand op industrieterrein Breekland in Oudkarspel en is de dagelijkse leiding in handen van Thijs Sepers en Robert Jan van Doorn. Het bedrijf heeft de prachtige platen aan het plafond in de Markthal in Rotterdam mogen leveren en heeft zich hier mee goed op de kaart weten te zetten. De markthal is wereldnieuws geweest en de opening werd gedaan door Koningin Maxima