Groeps foto Sint Jan Breezand 2 Custom

Winnaars groepen 7/8 RaboBankBattle.

Op maandag 18 mei deden 27 basisscholen uit het marktgebied van Rabobank Kop van Noord-Holland mee aan de RaboBanktBattle. In een race tegen de klok gingen zij via internet de strijd aan voor wat betreft hun parate kennis en computervaardigheden. De groepen 7/8 van obs ’t Span uit Den Oever, RKBS De Rank uit Schagen en RKBS Sint Jan uit Breezand zijn de trotse winnaars.

Groeps foto de Rank Schagen Custom

In de prijzen

Met de juiste oplossing in een vlijmscherpe tijd kwamen de scholen uit Den Oever, Schagen en Breezand het beste uit de bus. Zij kregen uit handen van medewerkers van Rabobank Kop van Noord-Holland een grote taart en trofee voor de hele klas. Bovendien was er voor elke deelnemer een oorkonde en een etui.

Groeps foto t Span Den Oever Custom

BankBattle lettermatrix

Alle deelnemende klassen startten exact op hetzelfde tijdstip met het uitvoeren van de opdrachten en het beantwoorden van de vragen. Deze hadden betrekking op schoolvakken, muziek, computers, techniek, radio, televisie en internet. Uiteindelijk resulteerde dit in een lettermatrix die de oplossing vormde voor de BankBattle 2015.

Foto's: Ingezonden