IMG 0088-BorderMaker

Na het plaatsen van het bericht over de veranderingen bij Heerlijck in het Winkelhart in Nieuwe Niedorp, is iedereen toch wel nieuwsgierig geworden.

Daarom meteen maar de uitleg van eigenaresse Daniƫlle Leetink.

In september 2011 is de zaak van start gegaan onder de naam "Lunch en Tearoom Heerlijck". In de loop der jaren wisten steeds meer mensen de zaak te vinden, maar toch is het nu tijd geworden om deze een kleine metamorfose te geven. De grote leestafel voor het raam gaat verdwijnen, maar de kleine tafels blijven wel staan, dus er is nog genoeg gelegenheid om een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers te nuttigen. Ook komt er een kleine kaart, die vol staat met heerlijke dingen.

Maar wat gaat er dan wel veranderen?

Er komt een grote wand met verse koffie en thee, de zaak zal meer een winkel-karakter krijgen, waar ook even lekker koffie of thee gedronken kan worden. De eerste veranderingen zijn al te zien, want er is een prachtige vitrine geplaatst met bonbons. De zaak zal meer richting een patisserie, bonbonnerie gaan met heerlijke streekproducten. Natuurlijk blijft ook het italiaanse schepijs verkrijgbaar.

Voor de metamorfose zal Heerlijck haar deuren niet sluiten, want dit gaat gebeuren buiten de openingstijden.

Vanaf half juni is het zover, dan kan iedereen het resultaat komen bekijken, ook zal er maandelijks een koffiesoort in de schijnwerper worden gezet.

Wat de nieuwe naam van de zaak gaat worden, blijft nog even geheim, maar dat er een nieuwe naam op de gevel gaat komen, is duidelijk, want de huidige naam dekt de lading niet meer.

Heerlijck zal de normale openingstijden blijven hanteren van woensdag t/m zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Als de metamorfose klaar is, gaan wij natuurlijk weer even een kijkje nemen.