Pagina 32 33 Dion Wegman 002 BorderMaker

Nu het Corona-Virus alweer een tijdje heel Nederland en zelfs de hele wereld in haar macht heeft. Staat het nieuws niet stil en is er dagelijks genoeg te lezen op deze Nieuwspagina, waarbij wij ook even een blik in het verleden werpen met leuke artikelen uit die tijd.

Vorige week is PeWi's Nieuwsblad (editie april) verschenen, het blad dat normaal gesproken altijd zo rond de 10e van de maand verschijnt, was dit keer naar voren getrokken, om iedereen weer een lekker vol blad met leuke verhalen aan te bieden.

Dit heeft goed uitgepakt, want er zijn al tientallen leuke reacties ontvangen over de uiteenlopende verhalen.

Een teken om meteen maar te beginnen met het maken van het mei-nummer, dat dit keer geen 56 pagina's zal bevatten, maar zelfs 64 pagina's vol met leuke verhalen.

Het plan is, om het blad aan het einde van deze maand bij iedereen in de bus te bezorgen.

Er moet echter nog wel even wat werk worden verzet, voordat het blad van de persen zal rollen, maar het komt goed.

Wie niets wil missen, neemt vandaag nog een abonnement.

Abonnement:

Wie een jaar lang elke maand PeWi’s Nieuwsblad in de bus wil ontvangen, moet er even wat voor doen. Maak € 10,= over op Bankrekeningnummer: NL82RABO0148795609 t.n.v. P.J. Wittekoek. Onder vermelding van naam en adres. Dan komt het eerstvolgende nummer automatisch in de bus. Voor het eerder genoemde bedrag geniet je een jaar lang van PeWi's nieuwsblad.

Dit tarief is van toepassing voor het normale bezorggebied (De voormalige gemeente Niedorp). Buiten dit gebied zijn andere tarieven van toepassing. Meer informatie hierover is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.