Pagina 13 Bedrijf in Beeld BorderMaker

Wil je weer eens lekker ontspannen iets leuks lezen en ben je nog geen abonnee, meld je dan vandaag nog aan bij PeWi's Nieuwsblad en ontvang het april-nummer komende dagen alsnog in de bus.

Oude nummers

Abonnees die op zoek zijn naar een oud nummer, kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,dan komen de nummers alsnog in de bus, mits ze nog op voorraad zijn.

Abonnement:

Wie een jaar lang elke maand PeWi’s Nieuwsblad in de bus wil ontvangen, moet er even wat voor doen. Maak € 10,= over op Bankrekeningnummer: NL82RABO0148795609 t.n.v. P.J. Wittekoek. Onder vermelding van naam en adres. Dan komt het eerstvolgende nummer automatisch in de bus. Voor het eerder genoemde bedrag geniet je een jaar lang van PeWi's nieuwsblad.

Dit tarief is van toepassing voor het normale bezorggebied (De voormalige gemeente Niedorp). Buiten dit gebied zijn andere tarieven van toepassing. Meer informatie hierover is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.