Logo Repair Café en Stichting Nieuwe Burenaa

Elke derde vrijdag van de maand: REAPR CAFE

In Nieuwe Niedorp: 19 november a.s.!

Open: van 9.30 tot 11.30 uur in de bovenruimte van de Fenixkerk in Nieuwe Niedorp. Toegang liefst via de buitentrap. Vindt u dat moeilijk? Laat het ons weten, dan helpen wij u. Stemde u op ons bij de Rabo-actie? Dank u wel! We kregen weer een aardig bedrag, dat we nu in het Repair Café gaan gebruiken.

*Kleine kledingreparaties? Kom langs! Onze vrijwilligers zitten klaar.

Heeft u andere spullen waar kleine reparaties aan gedaan moeten worden?

*Je broodrooster, lampje, föhn, kleding, fiets, speelgoed, servies stuk? Weggooien? Mooi niet! Misschien kunnen de vrijwilligers van het Repair Café iets voor je betekenen.

*Je kunt langskomen met je kapotte spullen om die meteen, samen met vrijwilligers, weer in orde te maken. Wij doen dit gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. En als we de benodigde onderdelen niet in huis hebben, dan vragen we je om deze zelf even te kopen.

* Kleine reparaties aan kettinkjes en armbanden, geen soldeerwerk?

* Probleem om een app op je telefoon te zetten, vind je het gebruik van je telefoon moeilijk?

Laat het ons weten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Repair Café is ook altijd op zoek naar mensen, die goed zijn in reparaties én die het leuk vinden om hun kennis te delen met dorpsgenoten. Kom eens bij ons kijken.

Een Repair Café is ontmoeten!

U kunt altijd gewoon even langskomen. De koffie en thee staan klaar.

Graag tot 19 november in Repair Café Niedorp.