20200629 1308120 002aa BorderMaker

Er is de afgelopen weken heel wat afgeschreven voor de 67e editie van PeWi's Nieuwsblad, die in de loop van de komende week zal verschijnen.

Ondertussen is alweer een begin gemaakt met het decembernummer, de 68e, die zoals het er nu naar uitziet al helemaal vol is met zeer leuke dingen, die u absoluut niet mag missen, ook dit keer is het blad 64 pagina's dik.

De decembermaand is het altijd heel erg bedrijvig en er komen dan heel veel leuke dingen op mijn pad, om uiteindelijk tijdens de kerstdagen even tot rust te komen, voordat het zover is zal er ook weer een mooi foto-overzicht van 2021 online worden gezet. Volop activiteiten dus, die u dagelijks op de voet kunt volgen.

Wie helemaal niets meer wil missen, kijkt dagelijks op deze Nieuwspagina en ontvangt maandelijks het maandblad in de bus. 

Abonnement:

Wie een jaar lang elke maand PeWi’s Nieuwsblad in de bus wil ontvangen, moet er even wat voor doen. Maak € 10,= over op Bankrekeningnummer: NL82RABO0148795609 t.n.v. P.J. Wittekoek. Onder vermelding van naam en adres. Dan komt het eerstvolgende nummer automatisch in de bus. Voor het eerder genoemde bedrag geniet je een jaar lang van PeWi's nieuwsblad.

Dit tarief is van toepassing voor het normale bezorggebied (De voormalige gemeente Niedorp). Buiten dit gebied zijn andere tarieven van toepassing. Meer informatie hierover is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.